U Milanu strahuju, Ibrahimović već završio sezonu?

Sumnja se na tešku povredu

U Milanu strahuju, Ibrahimović već završio sezonu?

A. Čaušević

Užasne vijesti za sve u taboru Milana. Zlatan Ibrahimović bi mogao na višemjesečnu pauzu. 

Čekajući konačnu potvrdu o nastavku sezone Milan je započeo s kolektivnim treninnzima. Danas su Rossoneri igrali utakmicu između sebe koja nije završila dobro za Ibrahimovića.

Nakon što je primio jednu dugu loptu te šutirao osjetio je snažnu bol u listu. U februaru je već pauzirao zbog istog problema, tada se uspio brzo vratili, ali čini se da je sada stvar puno ozbiljnija.

Sky Sport izvještava da se možda radi i o povredi Ahilove tetive što bi značilo višemjesečnu pauzu. Šveđanin bh. korijena će odmah biti podvrgnut detaljnim ljekarskim pregledima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da se radi o oštroj i tupoj boli veliki je rizik da je u pitanju Ahilova tetiva. Pozitivna stvar je to što je iskusni napadač trening kamp Milanello napustio bez štaka, ali bolnog izraza na licu.

Inače, Ibri ugovor s Rossonerima ugovor ističe na kraju sezone. Dogovor o produžetku saradnje nije ni blizu, pa bi si se tako moglo desiti da 38-godišnjak San Siro napusti na neslavan način.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zulfikar
Sta kaze “God iZ back”? Eto ti sad smradu jedan...
3 4
Velika pauza van terena zbog Korone virusa je ucinila svoje, jer mnogi nogometasi u to vrijeme nisu trenirali, sto znaci da Ibrahimovic nece biti jedini slucaj.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi