Barcelona dobila konkurenciju u borbi za potpis talentovanog Brazilca

Emerson na cijeni

Barcelona dobila konkurenciju u borbi za potpis talentovanog Brazilca

E. Oštraković

Jedan od traženijih igrača u narednom prijelaznom roku biti će nogometaš Betisa, Brazilac Emerson.

Prva je za njega interes pokazala ekipa Barcelone, ali zvanična ponuda još uvijek nije stigla, a navodno se Barceloni i ne žuri.

Barem im se nije žurilo do sada, ali sada su se trci za potpis ovog Brazilca priključila još tri kluba.

Riječ je o Interu, Tottenhamu, te Bayer Leverkusenu, te sada Emerson može birati da li će ostati u Španiji ili želi u neku ligu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Biti će zanimljivo obzirom na ponude koje bi mogao dobiti ovaj sjajni nogometaš, ali nije isključen ni njegov ostanak u Betisu.

Top Komentari

EstrellaRoja
Emersonov ugovor je 50:50 u vlasništvu Betisa i Barcelone, uz dogovor da do 2021. godine igra za Betis i da nakon toga Barcelona plati odredjenu svotu, ako su zadovoljni njegovim igrama i da obuce dres Barcelone. Ne kontam kako je tesko provjeriti par lahkih informacija prije objavljivanja clanka na bilo kakvom portalu
5 0
@rm1n
Emerson je Barceloni igrač, Betis je dao 1/3 para da bi im osto 2 god. na posudbi!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi