Kosta Manev: Pregovaramo oko novog ugovora, volio bih ostati u Veležu

Makedonac potvrdio da s upravom Rođenih pregovara oko novog ugovora

Kosta Manev: Pregovaramo oko novog ugovora, volio bih ostati u Veležu

Jučer je SportSport.ba pisao kako je sjajnom stoperu mostarskog Veleža Kosti Manevu istekao ugovor s Rođenim. 

Tačnije, tehnički će isteći za dva dana, 31.05. a uprava Veleža kao i struka na čelu s Feđom Dudićem bi Makedonca i u budućnosti htjeli vidjeti u redovima mostarskog kluba.

Kosta Manev za SportSport.ba potvrdio je kako su počeli pregovori oko njegovog ostanka u Mostaru:

"Mogu samo potvrditi da je tačno da ugovor ističe i da smo počeli pregovarati oko mog ostanka u Veležu. Sve će biti jasno u narednih par dana, a ono što mogu zasada reći je to da obostrana želja za produženjem ugovora - postoji" - kazao je stoper Veleža za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Makedonac je Velež pojačao u 4. kolu Premijer Lige kada je debitirao skupa s trenerom Dudićem na Tušnju u remiju protiv Slobode a otada je postao nezamjenjiv u prvoj postavi Rođenih, te je svojim partijama skrenuo na sebe pozornost mnogih klubova. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
KOSTA ostani.ROĐENI te trebaju.
7 0
Haroni
Ostane li Maršal Manev @nijepoznat -og če infarkt strefiti ;)
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi