FK Sarajevo 'šokirano' nakon osvojene titule: "Šokantno!"

Zanimljiva objava

FK Sarajevo 'šokirano' nakon osvojene titule: "Šokantno!"

E. Škorić

Večeras je i zvanično - FK Sarajevo je ponovo prvak BiH, sedmi put ukupno.

Bordo klub je s tri boda prednosti nad Željezničarom završio 22 kola, a zbog pandemije koronavirusa, fudbal u BiH je prekinut još u martu, da bi pritom danas Takmičarska komisija zaključila da nema uslvoa da se prvenstvo nastavi, pa je donesena odluka, a večeras i potvrđena od članova Izvršnog odbora, o prekidu sezone.

S obzirom na lidersku poziciju na tabeli, Sarajevo je proglašeno prvakom, dok će iz lige ispasti Čelik i Zvijezda 09 kao dvije posljednjeplasirane ekipe, a u Evropi će se naći uz Sarajevo i Željezničar, Zrinjski i Borac, zahvaljujući trenutnom plasmanu na tabeli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, zanimljivo da je FK Sarajevo putem Facebooka objavilo članak s nazivom "Prvak je sa Koševa, ponovo", ali uz simpatičan opis: "ŠOKANTNO! Prvoplasirana ekipa na tabeli proglašena šampionom (PONOVO)!".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZukaZu
Nismo šokirani, ovo nama postaje normalno, evo druga godina svakodnevnica...
14 2
Kasikara
Hvala ti dragi Allahu pa mi nismo osvojili Korona Titulu..Hvala ti i za 8 komada.
5 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti