FK Velež ide na Kupres, čekaju se istinska pojačanja na jasno određenim pozicijama

Dudić cilja prava pojačanja

FK Velež ide na Kupres, čekaju se istinska pojačanja na jasno određenim pozicijama

M. Šljivak

Mostarski Velež pripreme za novu sezonu počet će u srijedu.

Trener Rođenih Feđa Dudić zakazao je prozivku za 17. juni, a nakon prozive i treninga u Mostaru, Velež će završni dio priprema pred start nove sezone obaviti na Kupresu.

Tamo će mostarski tim otputovati 8. jula i 10-ak dana će Kupres biti njihova baza u kojoj će se izvršiti posljednje pripreme za novu sezonu koja počinje 1. augusta.

Promjena u igračkom kadru Rođenih će biti. Dudić ne želi tek tako dovoditi nova imena i neće se žuriti s angažovanjem igrača u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić želi angažovati kvalitetna pojačanja i spreman je čekati određeni period kako bi do njih došao, a pozicije na koje će ciljano dovoditi pojačanja su lijevi bok, centralni dio odbrane i napad.

Također, bit će i određenih odlazaka iz kluba, ali više o svemu će se znati u narednim danima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ljacmu1
Nema pojačanja otkako je mecena Novalić zglajzo.
1 5
Taceoni
Samo jako?????
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi