Sastav Barcelone: Arthur igra oproštajni meč, napad Katalonaca izgleda nezaustavljivo

Od 22 protiv Athletica

Sastav Barcelone: Arthur igra oproštajni meč, napad Katalonaca izgleda nezaustavljivo

E. Škorić

U 22 sata igrat će se meč Barcelona - Athletic Bilao u sklopu 31. kola španske La Lige.

Barcelona bi u slučaju pobjede ponovo bila prva sa 68 bodova, no i sa utakmicom više od Real Madrida, koji trenutno zbog međusobnog omjera drži prvo mjesto u slučaju istog broja bodova.

Dakle, čak i u slučaju da pobijedi večeras, Barcelona će samo nakratko biti lider, dok se ne završi meč Reala i Mallorce. U svakom slučaju, činjenica je da za Katalonce, nakon remija u Sevilli, više nema prostora za kiks.

Trener Quique Setien izveo je najjači mogući sastav večeras, a nedostaju mu povrijeđeni Dembele, Sergi Roberto i Frenkie de Jong. U vrhu napada su i Suarez i Messi i Griezmann, a zanimljivo da će od prve minute u vezi igrati Arthur Melo. Podsjećamo da je danas stigla vijest kako je Brazilac novi igrač Juventusa, mada nema zvanične potvrde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

UIz Arthura igraju i Busquets i Vidal, dok će u odbrani igrati Semedo, Pique, Lenglet i Alba, a na golu sjajni Ter Stegen. Kod gostiju u prvih 11 nema Kenana Kodre, koji s klupe čeka svoju priliku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Arthur je fantastičan igrač jedina mana mu je to što ne smije da puca na gol loptu jer ima strah od Mesija
0 3
Sajaga
Znaci da ne napisete ni dva reda o Kodri npr. koji do duse nije ni igrao, ali bio je u sastavu. Pa to je nas igrac,**** vas Arthur vise.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi