Ceballos u nadoknadi odveo Arsenal u polufinale, Kolašincu 90 minuta

Topnici slavili kod Sheffielda

Ceballos u nadoknadi odveo Arsenal u polufinale, Kolašincu 90 minuta

Ekipa Arsenala prošla je u polufinale FA Cupa nakon što je danas slavila sa 2:1 golom u posljednjim trenucima susreta protiv Sheffield Uniteda na gostovanju. 

Topnici su poveli na ovom susretu u 25. minuti. Pogodoio je Nicolas Pepe s penala. Prije toga, u 8. minuti, gol domaćih poništen je nakon upotrebe VAR tehnologije.

Arsenal je u nastavku susreta držao stvari pod kontrolom i činilo se da lagano privodi meč kraju, ali onda je, tri minute prije kraja, uslijedio šok. Domaći dolaze do poravnanja preko McGoldricka i tada se činilo da ćemo još malo gledati akcije sa Bramall Lane stadiona.

Ipak, Arsenal odmah uzvraća i golom Ceballosa u sudijskoj nadoknadi prolazi u polufinale FA Cupa.

Na taj način Topnici su se pridružili Manchester Unitedu koji je još jučer prošao u polufinale.

Do kraja dana na Otoku ćemo gledati još dva četvrtfinalna meča FA Cupa i to duele između Leicestera i Chelseaja te Newcastle Uniteda i Manchester Cityja.

Treba dodati i to da je danas svih 90 minuta na terenu u dresu Arsenala proveo bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

FA Cup, četvrtfinale:

Sheffield United - Arsenal 1:2

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cell86
Odrasli (po pisanju se ne bi reklo), genetski dobitnik (koliko visiš ovdje, teško i to). Ti tvrdiš da Arsenalovi navijači trebaju prestati navijati za Arsenal zato sto nisu osvojili ligu prvaka?. Pa ti si pop navijač, sta je popularno te godine, ti se naguziš.. P.S. Mora da navijaš za Torpedo i da si slavio sadašnju titulu ko ligu prvaka.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi