Aladin Isaković potpisuje za NK Vis Simm-bau

Iskusni defanzivac pronašao novi klub

Aladin Isaković potpisuje za NK Vis Simm-bau

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Doskorašnji kapiten Mladosti, Aladin Isaković, je prošlog mjesca okončao svoju petogodišnju epizodu u Doboju kod Kaknja.

Iako će uskoro napuniti 35 godina, stameni Isaković još ne razmišlja o kraju fudbalske karijere.

SportSport.ba saznaje da je Isaković pronašao novi angažman i da će danas postati član novog federalnog prvoligaša, ambicioznog NK Vis Simm-bau.

Ovu informaciju je za naš portal potvrdio i sam Isaković koji je otkrio da bi danas trebalo doći do ozvaničenja saradnje sa novim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dovođenjem Isakovića NK Vis Simm-bau samo potvrđuje da ima ozbiljne namjere i u Prvoj ligi FBiH. Podsjetimo, novi član Prve lige FBiH je već doveo Dženisa Huseinspahića, Antonija Kragića, Mirzu Kovača...

Kada je Isaković u pitanju, on je pored Mladosti u dosadašnjoj karijeri nastupao još za Žepče, Čelik, Travnik, Vitez i švicarski Frauenfeld.

Promo

Top Komentari

milivoje
To paša,samo da te ne gledamo više u PL!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi