Darko Maletić našao novi trenerski angažman

Nekadašnji reprezentativac BiH

Darko Maletić našao novi trenerski angažman

Nekadašnji reprezentativac BiH Darko Maletić dobio je prvi samostalni trenerski angažman.

U proteklom periodu Maletić je trenersko iskustvo sticao u Borcu iz Banjaluke u kojem je bio 'desna ruka' Branislava Krunića, a sada će kao šef stručnog štaba voditi Laktaše.

Maletić je procijenio kako je dovoljno sazrio i da je vrijeme da krene krčiti svoj trenerski put, a već u nedjelju u 18:00 sati će izvršiti prozivku pred start priprema za novu sezonu u 2. ligi Republike Srpske.

U radu će mu pomagati Predrag Tatić koji je i ranije bio u ovom nekadašnjem premijerligašu.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

Nema sumnje da će Maletić imati šta da prenese na igrače. Iza njega je bogata igračka karijera tokom koje je, podsjetimo, igrao za Rapid, Zenit, Shinnik, Vaslui, Partizan, Aktobe, Velež, Borac, Koblenz...

Top Komentari

Dena33
I Velež novinaru neupuceni..
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije