"Neka Halilović dokaže to što govori, meni i mojoj djeci je prijetio sa raznih brojeva"

Daniel Pavlović odgovara na optužbe Belmina Halilovića

"Neka Halilović dokaže to što govori, meni i mojoj djeci je prijetio sa raznih brojeva"

E. Škorić

Belmin Halilović, koji je zbog veličanja Ratka Mladića na dan obilježavanja 25. godišnjice genocida u Srebrenici dobio otkaz u Alfa Modrči, danas je iznio svoju stranu priče.

Društvene mreže je preplavila fotografija 23-godišnjeg Halilovića kako pozira u majici sa srpskim motivima, a jednom od sagovornika na društvenoj mreži poslao je fotografiju uz natpis: 'Živio Ratko Mladić'.

Iako je sve, kako tvrdi, bila interna šala, fotografija je završila u javnosti, a Halilović preko noći postao omražen zbog onoga što je napravio.

U razgovoru za SportSport.ba dotakao se Jasmina Memiševića i Daniela Pavlovića, koje optužuje da su mu se svetili i da su ga "uvalili" samo zato što su htjeli da se okoriste o njegov transfer.

"Desilo se to da me je nedavno kontaktirao menadžer Jasmin Memišević s riječima da će mi pomoći oko kluba. Rekao mi je da je Alfa Modriči potreban igrač, da bi me potom on i njegov partner Daniel Pavlović preporučili ovom klubu za koji sam na kraju i potpisao. Šta je problem? Problem je što su oni željeli u moje ime dogovarati uslove, tražen mi je novac uz prijetnje da će mi se uništiti karijera ukoliko isti ne dam. Mimoišao sam ih i, realno gledajući, nisam ispao mangup nego glup. Da sam dao novac, danas od ovoga svega ništa ne bi bilo. Ali, svi znamo da Alfa Modriča nije klub u kojem se može nešto zaraditi, nema tu miliona... Na sve to me je upozoravao i trener Dario Purić riječima da mi se može obiti o glavu to ukoliko ne izgladim sve s njima. Čitavo vrijeme sam ucjenjivan, imam sve snimljeno", rekao nam je danas Halilović.

On tvrdi da je sporna fotografija došla do Pavlovića, a ovaj istom krenuo da ga ucjenjuje. Sada nam se javio i Pavlović, koji je kratko odgovorio na Halilovićeve optužbe i rekao da će sve biti riješeno putem suda u Sarajevu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"To nije istina, nek dokaže sve to što govori. On mene i ne zanima, samo sam htio da učinim uslugu Dariju Puriću. Nema istine u njegovim tvrdnjama da sam ga ja ucjenjivao i da sam izbacio u javnost tu spornu fotografiju niti da sam ga, kako sam kaže, uvalio. Imao sam u Sarajevu dženazu najboljeg prijatelja koji je poginuo u Hrvatskoj kada se sve dešavalo, nisam imao nikakve veze s tim, a svakako osuđujem ono što je uradio i što je veličao ratnog zločinca", kazao nam je Pavlović, dodavši:

"Podižem protiv njega tužbu za klevetu i nanošenje duševne boli. Prijetio je meni i mojoj djeci kako će nas voziti u gepeku i to sa raznih brojeva. Mislim da mu je s ovim karijera gotova, ali ja nisam kriv za ono što mu se desilo i za to mora sam da snosi posljedice".

Top Komentari

forza_juve
Je...o ti mamu belmine u pakas moze i ona obuci tu majicu pa da redaljku pravimo. Djubre jedno, a i vi novinari ste ****a sto dajete prostora ovom debilu
12 1
Rajvosa2019
Ovako nevazne licnosti se vuku po clancima , yebem im obojici mater u ckapi - ovakve papke samo treba kakvom toljagom po glavi bubat
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi