FK Sarajevo otkupio Zinedina Mustedanagića!

Veliki posao bordo tima

FK Sarajevo otkupio Zinedina Mustedanagića! · Zvanično

Vezni fudbaler Zinedin Mustedanagić ostaje u FK Sarajevo jer je ovaj klub otkupio njegov ugovor od praške Sparte. 

Podsjetimo, mladi vezni fudbaler je na Koševo stigao u januaru na posudbu, a bordo klub je uspio postići dogovor oko otkupa sa Spartom i on će ostati u redovima aktuelnog šampiona.

Mustedanagić je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, objavljeno je na zvaničnoj stranici FK Sarajevo.

Podsjetimo, 21-godišnji fudbaler je proljetos upisao dva nastupa za Sarajevo u Premijer ligi BiH i zabilježio jednu asistenciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Beglerbeg
Postavljamo standarde, nabijamo komplekse.
14 8
south
Koje bolan komplekse i kakve standarde sine dragi .Da je valjo sigurno ne bi dolazio u ovu vuko****nu od lige, nego i ovo sto je u sparti bio samo ga slali po posudbama. nije za spartu odigro 5 utakmica u nasu ligu i dolaze samo ovakvi propali talenti ovo mu je veliki korak unazad u karijeri. A otkupili ugovor za neku mizernu cifru jer sparta svakako ne racuna na njega vec duze vrijeme
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi