Sarajevo zainteresovano za 21-godišnjeg Juga Stanojeva?

Prvak BiH pregovora s mladim nogometašem Crvene zvezde

Sarajevo zainteresovano za 21-godišnjeg Juga Stanojeva? · Saznajemo

E. Škorić

Jug Stanojev, krilni napadač rođen 1999. godine, koji igra na posudbi iz Crvene zvezde u Grafičaru, mogao bi postati nova akvizicija FK Sarajevo, saznaje SportSport.ba.

Bordo tim i ovog ljeta sprema kvalitetan tim za najveće domete u Premijer ligi i za potencijalni iskorak u Evropi.

Matthias Fanimo, igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja, nedavno je postao igrač Sarajeva, ranije je produžena posudba Besimu Šerbečiću, potpisao je i Zinedin Mustedanagić na stalnoj osnovi, a sada nije isključeno da na Koševo dođe talentovani nogometaš Zvezde.

Stanojev je član Grafičara, Zvezdine filijale i pod ugovorom s aktuelnim prvakom Srbije, ali igrač je koji obećava i kojem se predviđa blistava karijera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Marakanu je stigao još 2016. godine iz Hajduka, a nakon toga je uslijedilo njegovo sazrijvevanje u mlađim kategorijama Crene zvezde.

Kvalitetan je, očigledno, a zanimljivo da iz njegove porodice dolazi Aleksandar Katai, koji se ovog ljeta vratio u Zvezdu i jedno je od najvećih imena tima s Marakane.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Marciano87
Fali nam srba
1 14
Paradajz
Ovaj momak je strašno brz igrač, tehnički isto tako dobar. U Zvezdi je žestoka konkurencija tako da je moguće da ode u Sarajevo.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi