Vojvodić: Ovo je za mene suludo, nešto najsmješnije što postoji

Komentarisao i trenutnu atmosferu na stadionima

Vojvodić: Ovo je za mene suludo, nešto najsmješnije što postoji

E. Škorić

HŠK Zrinjski i Olimpik večeras su u Mostaru odmjerili snage u 1. kolu nove sezone Premijer lige BiH.

Domaćin je teškom mukom i golom rezerviste Mašića uspio na kraju doći do minimalne pobjede, a uz malo sreće Olimpik kojeg vodi Darko Vojvodić mogao je puno više.

"Prvo hvala Zrinjskom na gostoprimstvu. Zrinjski je zasluženo pobijedio danas. Nisam zadovoljan, ali tek je početak. Vidjeli ste jedan dobar, borben i agresivan Olimpik, koji je danas bio za nijansu lošiji, ali možda nije zaslužio poraz", rekao je Vojvodić.

"Igrači su danas ispoštovali ono što od njih tražim. Naše ambicije su da ostanemo u ligi i stabilizacija klbua i ako budemo ovako igrali, svakako ćemo biti u sredni tabele", dodao je Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Komentar na "atmosferu"?

"Ovo je nešto najsmješnije što postoji, tako da... Ovo je zaista za mene suludo i potpuni promašaj", ističe strateg Vukova s Otoke.

Promo

Top Komentari

Neprilagodjeni
Vojvoda stara ulizica gazdama direktorima itd..trener na foru
6 2
Arnel925
Ako je ovo agresivni Olimpik koji nije prešao svoj dio terena onda ne bi volio da vidim Olimpik koji nije agresivan haha
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi