Tomislav Tomić slobodan igrač

Napustio Olimpiju

Tomislav Tomić slobodan igrač

E. Škorić

NK Olimpija iz Ljubljane potvrdila je da odlazi osam nogometaša, među njima Tomislav Tomić.

Danas je uprava Olimpije i službeno potvrdila odlaske čak osam nogometaša koji su bili članovi prve momčadi prošle sezone. Sada je službeno poznato da Tomislav Tomić i Mario Jurčević također napuštaju klub.

Tomić je bivši igrač Željezničara i Zrinjskog i imao je izuzetno dobre sezone u Sloveniji, ali sada je postao slobodan igrač i ovaj iskusni veznjak već je u potrazi za novim angažmanom.

Tomić je bio član ekipe Olimpije koja je pod vodstvom Igora Bišćana 2018. osvojila dvostruku krunu. 29-godišnji vezni igrač odigrao je ukupno 122 utakmice u dresu Olimpije i postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Osim njega i Jurčevića, klub napuštaju i Stefan Savić, Marko Putinčanin i Matija Burin, dok se bh. reprezentativac Luka Menalo vraća u zagrebački Dinamo a klub su napustili i Matija Orbanić i Matić Crnić.

Top Komentari

papagaj
Hajde Tomo dolaziiii
2 1
marjank
Dobar Igrač,neznam šta je na kraju blo,da nije produžio sa Olimpijom,mislio sam da bude,jer je bio njezin kapaten.Tomislave,hvala za sve dobre igre u Olimpiji!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi