David Silva u novom klubu, čeka se još samo potvrda u nedjelju

Stvari su gotove

David Silva u novom klubu, čeka se još samo potvrda u nedjelju

David Silva ima novi klub, prenose Italijani. 

Corriere dello Sport navodi da je Španac pristao na ponudu Lazija i da je njegov brat doputovao u trening centar rimskog kluba kako bi se dogovorio oko posljednjih sitnica nakon čega će biti potpisan ugovor.

Za Silvu slijedi još završnica Lige šampiona nakon čega će i zvanično postatoi slobodan igrač pa će moći potpisati za Lazio.

Pomenuti izvor prenosi da će 34-godišnji fudbaler ovu odluku medijima saopštiti u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Silva je u Cityju proveo 10 godina i sa klubom je osvojio pregršt trofeja, ali ovog ljeta je došlo vrijeme za rastanak.

Vjeruje se da će s Lazijom potpisati jednogodišnji ugovor.

Top Komentari

Mele
Covjek je mozak za fudbal, iako ima 34 moze jos 2 sezone sigurno odigrati na nivou koji je imao do sada..City puno gubi, Bernardo imoze igrati na njegovom mjestu, ali treba Pepu jos jedan dobar veznjak sad...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije