Sancho nikad nije bio tako tužan: Čak se oprostio od saigrača, a onda je doživio šok

Ostaje u Dortmundu

Sancho nikad nije bio tako tužan: Čak se oprostio od saigrača, a onda je doživio šok

E. Čaušević

Cijelog ljeta se špekuliše o tome da će Jadon Sancho napustiti Borussiju Dortmund i preći u Manchester United, ali čini se da od toga nema ništa.

Njemački klub je dao rok Unitedu do 10. avgusta da pošalju zvaničnu ponudu, te su poručili da će Sancho ostati ukoliko s ekipom otputuje na pripreme u Švicarsku. Rok za United je stigao, dok zvanične ponude od njih za Sancha nije bilo.

Engleski reprezentativac jutros je s ekipom otputovao na pripreme u Švicarsku, te je bio u centru pažnje na aerodromu. Na njemu se jasno vidi da nije baš najbolje raspoložen jer je vjerovao da će već biti igrač Uniteda.

Mediji u Engleskoj su jutros objavili da se Sancho čak oprostio od saigrača i stručnog štaba na kraju sezone u Bundesligi i da im je rekao da ide u Manchester United.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, do toga još uvijek nije došlo, a kako stvari stoje neće ni doći. Zbog toga je jasno svima zbog čega Sancho jutros nije bio raspoložen na aerodromu, te je ignorisao sva dešavanja oko njega.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
mali je talenat, ali ponasanje mu je ravno nuli... pazi molim te oprasta se od time a da nije stigla ni jedna jedina ponuda???
8 1
EnisBvB09
Trebao je otici mozda bi bilo i bolje za Borussiju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi