Marić: Pobjeda bi nam puno značila

Duel dva povratnika u Premijer ligu

Marić: Pobjeda bi nam puno značila

S. Mlaćo

Krupa sutra u okviru 3. kola m:tel Premijer lige dočekuje ekipu FK Olimpik. Tim povodom medijima se obratio trener Zoran Marić.

“Objektivno nas čeka jako teška utakmica iz više razloga. Prvo dolazimo iz dva poraza kao i naš sutrašnji gost. Igramo našoj kući i sve osim naše pobjede nije dobar rezultat. Dolazimo sa dosta problematike iz prethodnog perioda ne možemo da kompletiramo ekipu, imamo problema sa sankcijama i sa povredama. Okolnosti su takve ali pripremali smo se za ovu utakmicu sa ciljem da pobjedimo, što neće biti lako. Moraćemo voditi računa o svim detaljima, u ovom momentu bi nam ta pobjeda jako puno značila u svakom pogledu. Bez obzira što je sljedeća utakmica već za tri dana, razmišljamo samo o sutrašnjoj.”

Igrač Mihail Modić pred sutrašnju utakmicu je istakao.

“Sutra nas očekuje jako teška utakmica, s obzirom da i oni dolaze iz dva poraza, željni su bodova isto kao i mi. Mislim da moramo dati svaki atom snagu na utakmici sutra, i da uzmemo tri boda.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Krupe i Olimpika na rasporedu je u srijedu (12.8.2020.) sa početkom u17:30 sati na stadionu u Krupi na Vrbasu.

Top Komentari

Markedjani80
Aj Krupa!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi