Tuchel ni kriv, ni dužan postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama

Povrijedio se prije nekoliko dana

Tuchel ni kriv, ni dužan postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama

Trener PSG-a Thomas Tuchel povrijedio se prije nekoliko dana. 

Nakon svih muka koje su zadesile francusku ekipu s povredama u posljednje vrijeme, šlag na tortu bila je povreda Tuchela.

On je istegnuo zglob desne noge, a na današnjem treningu tima u Portugalu pojavio se sa štakama i langetom.

Brzo je osvanula i njegova fotografija u takvom stanju, a ista je podstakla ljubitelje fudbala širom svijeta da se našale s njim i njegovom ekipom.

Mnogi smatraju da je Parižane neko prokleo pred četvrtfinale Lige prvaka pa se poslije već povrijeđenih Kyliana Mbappea i Marca Verrattija povrijedio i trener ekipe.

Ipak, nije sve tako crno za PSG kako se činilo prije nekoliko dana, a razlog je činjenica da bi Mbappe trebao zaigrati sutra navečer u Lisabonu.

To je potvrdio i sam Tuchel na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, meč Atalanta - PSG igra se sutra s početkom od 21.00 časova.

[twitter]https://twitter.com/HAMMAD121997/status/1293184823696035841[/twitter]

Top Komentari

Bhf111
Zglob desne noge hahaha
1 0
Bann23
Desna noga?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi