Dobitak o kojem će se dugo pričati: Trebinjac na kladionici osvojio 146.824 KM

Mozzart kladioničaru isplatio ogroman iznos

Dobitak o kojem će se dugo pričati: Trebinjac na kladionici osvojio 146.824 KM

M. Šljivak

Cijela Bosne i Hercegovina, a posebno grad Trebinje, pričaju o velemajstoru koju je osvojio čak 146.824 KM u kladionici Mozzart.

Ovaj velemajstor je pogodio kvotu 12.767,31 u Mozzartu na ulog od 10 KM i osvojio najveći dobitak u Trebinju!

Mozzart je odmah po odobrenju nadležnih organa omogućio sigurni i bezbjednu igru u svojim kladionicama. Jedan kladioničarski genije je sve to iskoristio i pogodio je čak 14 parova i ostvario je dobitak za pamćenje

Ovaj sportski i kladilački velemajstor iz Trebinja je odigrao pobjednički tiket na uplatno-isplatnom mjestu Trebinje 1, koje se nalazi na adresi Beogradska bb, pogodio kvotu 12.767,31 što na ulog od 10 KM iznosi fenomenalnih 146.824,06 KM.

Od osvojenog iznosa, prema Zakonu o igrama na sreću Republike Srpske, 44.044,22 KM će biti uplaćeno kao porez na dobitak ostvaren u igrama na sreću (odnosno 30% od osvojenog iznosa), tako da će igraču biti uplaćeno 102.779,84 KM.

Mozzartov igrač je želio je da ostane anoniman uprkos fantastičnom iznosu kojeg je osvojio, ali o njegovom tiketu će se sigurno pričati.

Pobjednički tiket možete pogledati ovdje.

Top Komentari

nikokovac
Kako došlo tako ce i otici
15 0
Deepy
Ma bjezi, 30% drzavi... A drzava u ulogu ni centa ne sudjeluje..
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.