Voli ih sve, ali jednog najviše: S kojim igračem Bayerna je Salihamidzić najemotivnije slavio?

Bavarci na krovu Evrope

Voli ih sve, ali jednog najviše: S kojim igračem Bayerna je Salihamidzić najemotivnije slavio?

A. Čaušević

Hasan Salihamidžić je prije 19 godina kao fudbaler postao prvak Evrope, a sada mu je to uspjelo kao i jednom od vodećih ljudi Bayerna. 

Salihamidžić je posljednjih godina obavljao ulogu sportskog direktora i nosi velike zasluge zašto je u Bavarskoj ponovo kreiran fudbalski stroj koji melje sve pred sobom. 

Legendarni bh. fudbalski as preuzima jednu od pozicija u Upravnom odboru Bayerna ,ali će i dalje ostati uz tim za kojeg se itekako vezao.

Na osnovu atmosfere u ekipi jasno je da Salihamidžić voli sve prvotimce novog prvaka Evrope, međutim čini se da mu je najdraži Robert Lewandowski. 

Fotografi su na terenu La Luza uspjeli zabilježiti jednu od najemotivnijih scena i trenutak kada Salihamidžić grli sjajnog napadača.

[twitter]https://twitter.com/Trafalgar2018/status/1297655601007386630[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Poljak je sjedio na koljenim presretan zbog najvećeh uspjeha u svojoj karijeri kada mu je prišao Brazzo i zagrlio kao da mu je u pitanju najbliži rod. 

Salihamidžić je zaista postao istinska veličina i omiljen je u najvećem njemačkom klubu. Uz to je iz Bosne i Hercegovine. Svjetski, a naš!

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Lewandowski je najbolji napadac na svijetu, zadnjih nekoliko godina i zasluzuje zlatnu loptu! Ali ipak nista od dodjele ove godine..
18 3
Martial9
Grle se a vamo glume koronu I neke distance
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi