Plava ekspedicija sutra kreće na put, ko će biti u avionu?

Željezničar gostuje Maccabiju

Plava ekspedicija sutra kreće na put, ko će biti u avionu?

S. Mlaćo

Na Grbavici je već zaboravljen poraz od Mladosti. Plavi su neočekivano kiksali, a sada ih očekuje prvi evropski izazov ove godine.

U četvrtak će u Izraelu gostovati Maccabi Haifi u okviru prvog pretkola Evropske lige.

Plavi se nadaju kvalitetnoj partiji i prolazu dalje, s obzirom da se igra samo jedan meč. FK Željezničar će danas odraditi novi trening, a svi nogometaši će prema protokolu biti testirani na koronavirus. Ukoliko neko bude pozitivan, neće biti u kombinaciji za ovaj meč.

Za sutra je planiran jutarnji trening, a zatim ekspedicija Željezničara putuje za Izrael.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Amar Osim je imao malih problema protv Mladosti zbog neigranja Sadikovića, Fejzića, Hajdarevića i Ikića, a danas će biti poznato da li će spomenuti biti spremni za meč u Izraelu.

Meč u Izraelu igra se sa početkom u 20 sati po našem vremenu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Samo hrabro plavi, ko protiv LITEXa.
3 14
Unknown
Naprjed Željo ljubavi moja!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi