Zvezda se provukla u Tirani, PAOK izbacio Bešiktaš

Drugo pretkolo Lige prvaka

Zvezda se provukla u Tirani, PAOK izbacio Bešiktaš

E. Škorić

U utorak navečer odigrana su prva dva meča 2. pretkola Lige prvaka.

U Grčkoj je PAOK ugostio Bešiktaš iza zatvorenih vrata i na kraju slavio s 3:1, pa izborio plasman u treće pretkolo.

Očajno je meč počeo go Turke, pošto je Tzolis već u sedmoj pogodio za 1:0, a isti igrač u 24. minuti povećava na 2:0. Samo šest minuta kasnije nezautavljivi Tzolis je asistent, a Pelkas ovaj put strijelac za 3:0.

Larin je u 37. minuti smanjio na 3:1 i to je bilo sve od Bešiktaša, dok je Apkom u 41. minuti promašio penal za PAOK, ali to na kraju neće koštati Grke.

U Tirani je albanski prvak FK Tirana ugostio Crvenu zvezdu u "meču neprijatelja". Ishod je bio - 0:1. Mada, po svemu što se vidjelo, trebalo je biti barem još dva gola i Albanci su također zaslužili puno više od ovog meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gol odluke postigao je Tomane u 62. minuti. Portugalac je glavom pogodio nakon kornera Kataija, pa je tako kaznio sve promašaje Tirane.

Prethodno je Tirana nizala šanse, a u 58. minuti je Muči zatresao stativu gola Borjana. Zvezda je uz malo sreće ipak prošla u treće pretkolo Lige prvaka.

Top Komentari

Halilovich
Kad fulis ono sto su siptari fulili veceras, nemas se cemu nadati. Zvezda u rangu radnika iz bijeljine (Sto se tice ove utakmice).
15 1
Svojprisebi
Tako se zacepi gubica siptariji. Bravo zemljaci samo napred uvek Zvezda
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi