Thiago Silva potpisao za Chelsea!

Novo pojačanje Plavaca

Thiago Silva potpisao za Chelsea! · Zvanično

E. Škorić

Kako se i najavljivalo, brazilski štoper Thiago Silva potpisao je ugovor s Chelseajem.

Silva u Chelsea stiže kao besplatan igrač nakon odrađenog ugovora s PSG-om i potpisao je na godinu dana uz opciju produženja na dodatnih 12 mjeseci.

"Tako sam sretan što sam se pridružio Chelseaju. Oduševljen sam što sam dio uzbudljivog sastava Franka Lamparda za sljedeću sezonu i ovdje sam da izazovem počasti. Vidimo se uskoro navijači Chelseaja, radujem se što skorijem nastupu na Stamford Bridgeu", rekao je nekadašnji igrač Milana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je tokom klupske karijere osvojio 26 trofeja i odigrao je 652 utakmice, što dovoljno govori o njegovom velikom iskustvu.

Prije njega u Chelsea su ovog ljeta stigli i Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Malang Sarr, a vjeruje se da će doći i Kai Havertz.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

spectron
Strašan će biti Chelsea naredne sezone.Samo da se dobro uigraju.I još ako Hevertza dovedu i još 1 beka ili stopera čisto radi konkurencije i rotiranja igrača,biće top :) Volim ove spojeve mladosti i iskustva,nema bolje kombinacije :)
9 0
dadopd
Proslo je njegovo vrijeme.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi