"Jugoslovenska" banda predvođena Jusufom Nurkićem

Kakav bi to tim bio

"Jugoslovenska" banda predvođena Jusufom Nurkićem

E. Škorić

Košarkaši NBA lige dobili su neplaniranu pauzu od nekoliko dana zbog bojkota koji je odgodio utakmice posljednja dva dana.

To je igračima koji dolaze sa prostora bivše Jugoslavije omogućilo da se okupe na jednom mjestu i da odu na zajednički ručak.

Goran Dragić je s opisom "Balkan" postavio zajedničku fotografiju na kojoj je Dragić sa Bobanom Marjanovićem, Lukom Dončićem, Vlatkom Cancarom, Nikolom Vučevićem i Nikolom Jokićem.

Ovaj tim bi definitivno mogao da bude kostur zamišljenje nekadašnje države, a vjerovatno bi mogao da igra važnu ulogu i u samoj NBA ligi.

S njima u društvu bio je i Jusuf Nurkić, koji se sa 'nezgodnom' ekipom našao u šetnji, a sve to zabilježile su kamere.

[twitter]https://twitter.com/TheNBACentral/status/1299088314662871041[/twitter]

Promo

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Sigurno su na engleskom jeziku pričali, pa su zato zajedno.
1 1
Maatija
kako je ovo jako vidjet aaaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi