Ako mislite da je vaš posao težak onda trebate pogledati šta rade kamermani na utrci Formule 1

Baš im nije lako

Ako mislite da je vaš posao težak onda trebate pogledati šta rade kamermani na utrci Formule 1

E. Čaušević

Ovog vikenda na rasporedu je utrka Formule 1 za Veliku nagradu Belgije.

Nakon dvije sedmice pauze najbrži cirkus na svijetu se nastavlja ovog vikenda i to utrkom na legendarnoj stazi u Belgiji.

Jučer je održan još jedan trening, a danas su na rasporedu trening i kvalifikacije. Formula 1 podijelila je na društvrenim mrežama video koji je oduševio javnost, a u centru pažnje je jedan od kamermana.

Naime, oni su željeli pokazati koliko težak posao imaju kamermani da u kadar "uhvate" bolid dok prolazi pored njih brzinom preko 300 kilometara na sat.

Posao kamermana pored staze je zaista težak, a kako to izgleda možete pogledati u videoprilogu ispod.

Promo

Top Komentari

seyof1
stvarno sramota koliko ih izrabljuju i omalovazavaju i to sve za nekojiko hiljada E po utrci ccccc. mani se tog divljeg posla dodji kod nas dobit ces lopatu (mozes je kupiti u pennyju na rate) i nekoliko kubika zemlje dnevno i sve za par stoja KM (mjesecno, ako bude dobar mjesec)
26 4
blabla96
hljeb sa sedam kora jedu nema sta
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi