Muhamed Bešić nije ignorisao himnu BiH!

Oglasio se Savez

Muhamed Bešić nije ignorisao himnu BiH!

A. Čaušević

NFSBiH je demantovao navode da je Muhamed Bešić ignorisao državnu himnu.

"Povodom informacije koju su objavili pojedini mediji, da je Muhamed Bešić sjedio tokom intoniranja državne himne u Firenci, obvještavamo javnost da Muhamed Bešić ni jednog trenutka nije iskazao nepoštovanje prema nacionalnoj himni.

Istina, na kraju intoniranja italijanske himne Bešić je imao problema sa opremom, koja ga je stezala, pa je na trenutak sjeo kako bi je popravio.

Muhamed Bešić se uvijek profesionalno i sa patriotizmom odnosio prema himni svoje zemlje i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrao ne štedeći se ni jednog trenutka.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zato, nije zaslužio, niti je korektno da se na njegov račun upućuju kritike a da se pri tome ne provjeri da li je njegov čin znak nepoštovanja ili određenih problema, o čemu se u ovom slučaju radilo.

Ovim komentarima pokušava se u drugi plan staviti sjajan rezultat koji su sinoć u Firenci napravili naši momci, među kojima je bio i Bešić", naveli su iz krovne kuće bh. fudbala.

Top Komentari

Maestro
Ko ga **** svakako je nula od igrača ne zaslužuje poziv U reprezentaciju imamo mi mnogo boljih igrača i u boljoj formi od njega to je kiks igrač od kojeg možeš samo crveni karton očekivati ništa korisnk
2 16
Rajvosa2019
Dushmani nek crknu od muke, momak je ok - trudi se i daje maksimum na terenu - ja ga gotivim zato sto igra muski i cvrsto / ne stedi se i ne bjezi od lopte - nekad zasere i trci kao muha bez glave - ima svoje greske kao i mi svi
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti