Baš je bio bijesan: Đoković prvo pružio ruku sudiji, a onda se odjednom predomislio

Neslavan kraj na US Openu

Baš je bio bijesan: Đoković prvo pružio ruku sudiji, a onda se odjednom predomislio

E. Čaušević

Svijet tenisa večeras je u šoku nakon što je Novak Đoković izbačen s US Opena.

Naime, u samom finišu prvog seta Đoković je bio nezadovoljan svojim potezima, a onda je ljutito udario lopticu i slučajno u vrat pogodio linijsku sutkinju.

Đoković se pokušao izviniti dok joj se ukazivala pomoć, ali je bilo jasno da mu nema spasa. Organizatori meča su brzo donijeli odluku da je Đoković diskvalifikovan zbog tog poteza.

Jasno je da on nije bio saglasan s takvom odlukom, te se na njemu vidjelo koliko ga je pogodilo što je izbačen s US Opena.

Đoković se pozdravio s Carreno-Bustom, a onda je krenuo pružiti i ruku sudiji, ali se predomislio.

Top Komentari

Uranija
Nije se predomislio nego je skontao da zbog corone nema rukovanja sa sudijama. Nije moguće da ovo pišete. Bože sačuvaj u šta se pretvarate...
14 3
GuiliDamou
Jedva docekali da ga sklone s turnira! Prema covjeku se odnose kao prema zivotinji od, a sve od kako je pokrenuo pricu o NE vakcinisanju... pametnom i isaret dosta!!!
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi