Asmir Begović se ne vraća u AC Milan
Foto - Tahir Hebib (SportSport.ba)

Rossoneri našli novog golmana

Asmir Begović se ne vraća u AC Milan

M. Šljivak

Asmir Begović se neće vratiti u AC Milan.

Bh. golman je proteklih nekoliko mjeseci proveo na posudbi iz Bournemoutha u Milanu, te je imao ulogu rezerve Gianluigiju Donnarummi.

Rossoneri su razmatrali mogućnost da otkupe Begovića i da on i dalje bude u klubu. Saigrači su to također željeli, ali od toga neće biti ništa.

Rukovodstvo Milana našlo je novog golmana koji će imati ulogu rezerve, a to je iskusni rumunski golman Ciprian Tatarusanu.

Ovaj 34-godišnjak je postigao dogovor sa Milanom. Napustit će Lyon u narednim danima i potpisati za Rossonere, koji će tako riješiti pitanje rezervnog golmana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rumun je u bogatoj karijeri branio za Juventus Bukurešt, Gloriju, Steauu, Fiorentinu i Nantes. Od 2019. godine je član Lyona.

Asmir Begović će sezonu početi sa Bournemouthom, a vidjet ćemo hoće li na kraju i napustiti redove člana engleskog Championshipa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tas14
Imao je svoju majstorsku eru, sada je oslabio.
4 0
RodjeniRA81
Asmir zvani RUPA! Niko ga neće jer je veoma loš golman! Slučajno se malo probio jer je u Stoku imao beton odbranu i ljudi mislili da je dobar golman. Ali se iz aviona vidi da covjek nema muda da brani, pogotovu ne na visokom nivou! Nezna covjek da izadje na loptu Bog ti nije jadan! Dvije lijeve noge ima! Nikad nije odbranio penala! Kad je goc na golu repke posijedim od nervoze kad lopta ide prema njemu! On kad izbija loptu svaka ide u aut!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi