Trener Maccabija nakon prolaska: "Nismo igrali protiv Juventusa..."

Bakhar tvrdi da je posao odrađen

Trener Maccabija nakon prolaska: "Nismo igrali protiv Juventusa..."

A. Čaušević

Maccabi iz Haife je poslije preokreta uspio pobijediti Željezničar sa 3:1 i plasirati se u drugu rundu kvalifikacija Europa lige. 

Trener izraelskog tima, Barak Bakhar je poslije utakmice bio zadovoljan odrađenm jer je njegov tim ispunio ono što se očekivalo, a to je prolazak dalje.

"Nije lako igrati kao favorit protiv tima koji dođe da se brani. Mislim da će iz utakmice u utakmicu biti bolje, kreirali smo šanse", rekao je Bakhar.

"Nismo igrali protiv Juventusa, ali smo igrali protiv dobrog tima koji je lider u svom prvenstvu. Odradili smo posao i prošli dalje to je ono što nam je bilo potrebno. Trebali smo spriječiti gol i to je nešto u čemu je trebao učestvovati cijeli tim."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ako s vremenom postanemo dominaniji u igri, onda ćemo biti izloženiji prilikama, ali takvi golovi se trebaju spriječavati", zaključio je Bakhar.

U drugom pretkolu Maccabi će igrati protiv predstavnika Kazahstana, ekipe Kairata.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zikazaza07
Lako je u prvenstvu gdje imas sudije i savez za ledjima pokazite u evropi znanje
8 0
Kladionicar_iz_mira
Cuj "lideri u svom prvenstvu" :D
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi