Stanojeviću puk'o film: "Majku vam je*em lopovsku, da vam je*em svima..."

Nije se suzdržao

Stanojeviću puk'o film: "Majku vam je*em lopovsku, da vam je*em svima..."

A. Čaušević

Već neko vrijeme u Srbiji traje rat saopštenjima između Partizana i Crvene zvezde, a na neke sudijske odluke rijeko ko prešuti.

Partizan tvrdi da Zvezda ima veliku sudijsku naklonost, a dodatno je sve podgrijala i sinoćnja scena sa utakmice aktuelnog šampiona Srbije i Čukaričkog.

Sekou Sanogo je žestokom startom na nosila poslao Marka Docića, a fudbaler Crvene zvezde je na kraju prošao samo sa žutim kartonom.

Kada je vidio ovu situaciju na društvenim mrežama je reagovao i Miloš Stanojević, nekadašnji prvotimac FK Sarajevo.

"Majku vam je*em, lopvosku, da vam je*em svima...Samo žuti, mrššš lopovi, sramota", poručio je Stanojević.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prema pisanju srbijanskih medija sudija utakmice Čukarički - Crvenza zvezda Lazar Lukić će biti suspendovan te ga čeka hlađenje na neko vrijeme.

Promo

Top Komentari

AmarSahi
Ne znam zašto ljudi prate Balkanske lige, to je tako nezanimljivo smeće da je to neviđeno.
7 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi