Pogledajte nezapamćenu tuču s meča PSG - Marseille i čak pet crvenih kartona

Ludnica na Parku Prinčeva

Pogledajte nezapamćenu tuču s meča PSG - Marseille i čak pet crvenih kartona

E. Čaušević

Marseille je večeras u gostima pobijedio PSG sa 1:0 u derbiju trećeg kola Ligue 1, a ovaj meč obilježili su razni skandali.

Pravi haos gledali smo u samom finišu utakmice kada je došlo do tuče na terenu. U jednoj akciji Paredes je žestoko faulirao Benedeta, a onda je počela ludnica na terenu i tuča.

Kurzawa se potukao sa Amavijem, dok je Neymar udario Lopeza. Nakon što se frka uspjela malo smiriti na scenu je stupio glavni sudija koji je čak pokazao pet crvenih kartona.

U PSG-u "pocrvenili" su Kurzawa, Paredes i Neymar, dok su crvene kartone u gostujućem timu dobili Amavi i Benedetto. Haos i rasprava nastavila se i nakon meča i sigurno da igrače oba kluba očekuju žestoke kazne.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Incident s meča PSG - Marseille možete pogledati u videu ispod.

Top Komentari

OR7
eto tako ti je to,a da su se kod nas potukli ,bilo bi,,primitivni balkanci,,a ovako ne daj Bože reći da su francuzi primitivni,....gnjide....
22 0
Maestro
Smradovi niste ni zaslužili bolje neka ste poraženi koje ste kukavice i za onog Neymara dali 222 miliona pa on ne vrijedi ni 22 čovjek samo pada ako vjetar puhne on je na travi i glumi ko da brzi voz raznio
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi