Kobe Bryant nikad neće biti zaboravljen, dokazao je to i Pau Gasol

Veliki potez velikog čovjeka

Kobe Bryant nikad neće biti zaboravljen, dokazao je to i Pau Gasol

A. Čaušević

Kobe Bryant je poginuo početkom ove godine u helikopterskoj nesreći, a među stradalim bila je i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Bryant je jedan od najvećih sportista ikada i ovaj legendarni košarkaš nikad neće biti zaboravljen. Svojim potezom je to dokazao i Pau Gasol.

Naime, španski as je jučer postao otac nakon što je sa suprugom Catherinom McDonnell dobio kćerkicu. Nazvali su je Elisabet Gianna Gasol. Srednje ime su joj dali po kćerki Kobea Bryanta.

"Napokon je stigla naša beba! Porod je prošao jako dobro i ne možemo biti sretniji. Elisabet Gianna Gasol, vrlo značajno ime za našu prekrasnu kćerku", napisao je Gasol u objavi.

[twitter]https://twitter.com/paugasol/status/1305246688764805120[/twitter]

Gasol i Bryant su tokom igračke karijere sedam godina dijelili svlačionicu LA Lakersa, a bili su veliki prijatelji van parketa.

Top Komentari

realno_govoreci
Niti Kobe ima koristi od ovoga,niti porodica ,niti bilo ko drugi osim Gasola koji ce se provući malo kroz medije i to je to.
2 13
fare234
Jel realno da si toliki retard?
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti