Volej kakav svijet ne pamti: Zaustavio se u zraku, namjestio na šut i ispalio loptu kao iz pračke!

Remek-djelo Irvina Cardone

Volej kakav svijet ne pamti: Zaustavio se u zraku, namjestio na šut i ispalio loptu kao iz pračke!

A. Čaušević

Nestvaran gol postignut je na meču između Dijona i Bresta. Ivan Cardona je duboko u sudijskoj nadoknadi pogodio fenomenalno iz voleja za 0:2. 

Romain Perraud je uputio centaršut na drugu stativu gdje je na loptu naletio Cardona i zakucao je u mrežu.

Snimci iz različitih uglova pokazuju koliko impresivan je bio volej francuskog fudbalera. Dojam je da se na tren zaustavio u zraku i namjestio na šut.

Bivši fudbaler Monaca se nalazio visoko u zraku, ali se uspio prilagoditi i udarati snažno po lopti da protivnički golman nije imao šansi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cardonino remek-djelo će sigurno ući u uži izbor za Puškaš nagradu koja se dodjeljuje igračima za najljepši postignuti gol u godini.

[twitter]https://twitter.com/Ligue1Follows/status/1305158392860811266[/twitter]

Top Komentari

komshija
Cudo nije Mujezinovicev gol i ovaj zasjenio
7 4
krndija26
aferim!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi