Sead Kolašinac na sastanku šokirao Mikela Artetu
Foto - EPA

Neće da ide

Sead Kolašinac na sastanku šokirao Mikela Artetu

M. Šljivak

Sead Kolašinac se u ovom prelaznom roku povezivao sa mnogim timovima.

Njemački mediji pisali su kako je 27-godišnji bh. defanzivac zbog porodice spreman da se vrati u Schalke za mnogo manju platu, a sa njim su se još povezivali Bayer Leverkusen, Roma i West Ham.

Kolašinac nije u prvom planu kod menadžera Arsenala Mikela Artete. Španski stručnjak obavio je prethodnih dana razgovore sa lijevim bekom i saopštio mu je da bi bilo najbolje da ode, jer ga nema u ozbiljnim planovima.

Ipak, Kolašinac je riječima šokirao menadžera Topnika. Poručio mu je da ne želi otići i da se želi boriti za svoje mjesto u timu, a taj odgovor svakako Arteta nije očekivao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bh. fudbaler će po svemu sudeći tako ostati na Emiratesu. Želja kluba je da ga proda, ali protiv njegove volje ne mogu ništa uraditi.

Kolašinac je od 2017. godine član Arsenala i za ovaj tim je nastupio 105 puta, te je zabio pet golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin
Turski fazoni. Previse se druzi sa Ozilom pa kupi njegove fazone
0 2
tbra
Bolji je za klasu od onog Tierneya sto ga forsiraju
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi