Gasperini produžio ugovor s Atalantom

Na još tri godine

Gasperini produžio ugovor s Atalantom

E. Škorić

Tuttosport tvrdi da je Gian Piero Gasperini potpisao trogodišnji ugovor s Atalantom.

Atalanta je oduševila nogometni svijet igrama pod vodstvom Gasperinija posljednjih godina, pa je sada sjajnom treneru ponuđen novi, bolji ugovor do ljeta 2023. godine i on je isti prihvatio.

U izvješću se tvrdi da će novi ugovor isteći u junu 2023. godine, s tim da tim iz Bergama ima opciju da saradnju produži na dodatnih godinu dana.

Atalanta novu sezonu otvara gostovanjem u Torinu, a prošle sezone je igrala četvrtfinale Lige prvaka i nesretno je ispala od PSG-a.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cilj kluba u novoj sezoni svakako je da se opet izbori Liga prvaka.

Top Komentari

And.rej
Ne može Atalanta, ***** ti više, samo Atalanta ovo, Atalanta ono... Jadni su, džabe se nadaju... Juve najbolji... Isto ko Atl Madrid, Barça je najbolja u LaLigi uvijek bila i ostala! Za razliku od reala, Barça svoje pare troši da kupuje kvalitetne fudbalere, a real kupuje sudije... ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi