Ko zna zna: Na adresu Dinama stigla nova višemilionska ponuda

Ništa novo

Ko zna zna: Na adresu Dinama stigla nova višemilionska ponuda

S. Grebović

Dinamo Zagreb se nakon 90-tih godina pretvorio u pravu mašinu za prodaju igrača i to za velike iznose novca.

Sve su prilike kako je Rennes prodao svog golmana Edouarda Mendyja ekipi Chelseja, pa su Francuzi odlučili na provjerenoj adresi za dobre i mlade igrače naći njegovu zamjenu.

'Bacili su oko' na mladog čuvara gola Dinama i reprezentacije Hrvatske, Dominika Livakovića, a Zagrepčani bi od eventualnog transfera mogli biti bogatiji za 10 miliona eura. Ništa novo i neobično za Dinamo, reklo bi se.

Na adresu stadiona Maksimir stizalo je nekoliko ponuda za ovog igrača iz Portugala, Engleske i Njemačke, ali čini se da je ova do sada najkonkretnija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U slučaju odlaska Dominika Livakovića, Zagrepčani su ostali na iskusnom Danijelu Zagorcu i mladom Renatu Josipoviću, a u januaru bi sa posudbe mogli iz Zrinjskog vratiti i Dinka Horkaša.

Top Komentari

Maestro
Ma bravo za momka odličan golman već duže vrijeme je na visokom nivou tako da to nije iznenađenje
14 4
Sadik82
Nek neko kaze sta ovdje konkretno ima dobro za navijace kluba? Je li njima idu te pare mozda? Kroz Dinamo je posljednjih 25 godina proslo toliko vrhunskih igraca da se klub hladno mogao boriti za prvaka Evrope a ne biti kanta za nabijanje tolike godine. Zbog cega navijaci uopste slave iznose transfera za koje im igraci idu kada im to direktno uskracuje sportske uspjehe?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi