"Lud sam za Džekom, ali sada će morati postići 40 golova ili će biti problema"
FOTO - EPA

Cassano zna kako "dišu" u Rimu

"Lud sam za Džekom, ali sada će morati postići 40 golova ili će biti problema"

A. Beganović

Nekadašnji fudbaler Rome, Antonio Cassano, komentarisao je za italijanske medije situaciju koja se u ovom prelaznom roku dogodila Edinu Džeki.

Bosanskohercegovački napadač bio je na korak do prelaska u Juventus, no na kraju je tranfer propao, a Dijamant će i u ovoj sezoni nositi Romin dres.

Kako će i da li će se sva ta situacija negativno djelovati na Džeku komentarišu fudbalski radnici u Italiji, a svoje viđenje situacije dao je i "zločasti dečko italijanskog fudbala", Antonio Cassano.

"Što se tiče Rome, nije problem u treneru Fonseci već u klubu. Moraš pobjeđivati ili te nema. A. Džeko? Lud sam za Džekom, ali sada kada je bio na korak od prelaska u Juventus, morat će postići 40 golova ili će biti problema nakon svake utakmice. Od novih vlasnika sam očekivao nešto konkretnije, jer je postalo očigledno da Roma svake godine gubi najbolje igrače", istakao je Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Cassano je karijeru počeo u Bariju odakle je stigao u Romu. U rimskom klubu je odigrao 118 utakmica i postigao je 39 golova. Igrao je još između ostalog za Real, Sampdoriju, Milan i Inter.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haroni
A gdje su Škorić i Čaušević da nabroje žene koje je Antonio pokorio
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi