Khabibu su na trening doveli mnogo većeg čovjeka i on ga je deklasirao

Zvijer kakva se ne viđa

Khabibu su na trening doveli mnogo većeg čovjeka i on ga je deklasirao

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov će 24. oktobra braniti pojas UFC prvaka lake katgorije protiv Justina Gaethjea.

Iako je The Eagle favorit u ovom meču, mnogi MMA stručnjaci smatraju da je Gaethje prvi čovjek koji može ugroziti Khabiba i da mu se može suprotstaviti u borbi na parteru.

Međutim, u prošlosti su mnogi vjerovali da mogu pobijediti Khabiba, pa su završavali prebijeni i nije im određeno vrijeme bilo više do borbe.

Nema dileme da će Khabib i u ovaj meč ući potpuno spreman. Pojavio se i snimak sa priprema u kojem Khabib radi grappling sa mnogo većim čovjekom od sebe i kao i uvijek - dominira.

Zaista je nevjerovatno kakvu snagu posjeduje čudesni Dagestanac i zaista je teško očekivati da će se njegov nepobjedivi niz prekinuti.

Podsjetimo, Khabib je trenutno na omjeru od 28-0.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
ovaj rus je lud
0 7
DadiG
Ovo stoji vec heftu. Ima li kakvih novih vijesti? Zar se ništa ne dešava na Instagramu?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi