Bećir Omeragić ide kod Edina Džeke? Zurich odredio cijenu, čeka se Roma

Rimljani ga žele na posudbu

Bećir Omeragić ide kod Edina Džeke? Zurich odredio cijenu, čeka se Roma

E. Škorić

Za mladog defanzivca Bećira Omeragića interes pokazuje AS Roma.

Roma bi Omeragića, štopera i po potrebi desnog beka, dovela na posudbu s opcijom neophodne kupovine na kraju sezone, dok švicarski Zurich želi četiri miliona eura uz 500 hiljada eura bonusa za ovog mladog nogometaša.

Omeragić je ponikao u Servetteu, u ljeto 2018. godine je prešao u Zurich i tamo je sada standardan.

Nedavno je dobio poziv u reprezentaciju Švicarske, iako se vjerovalo da će na kraju odabrati Bosnu i Hercegovinu. Međutim, odlučio je da je za njegov razvoj bolja Švicarska.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

roki-rokic
Hebo vas on ,neznam sto mu dajete prostor ovdje.
11 1
Edward NewGate
Sto uopce pisete o njemu?
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi