Modrić: Na ovom nivou mogu biti još godinama!

Dirigent sredine Reala

Modrić: Na ovom nivou mogu biti još godinama!

S. Grebović

Kapitenu hrvatske fudbalske reprezentacije ugovor sa Real Madridom ističe narednog ljeta, a on se iskreno nada kako bi do produženja istog vrlo lako moglo doći.

"Uvjeren sam da ćemo postići sporazum, kakav god bio, ili o produženju ugovora ili o mom odlasku u drugi klub. Ovdje se osjećam kao kod kuće", rekao je Modrić na pitanje o novom ugovoru sa Kraljevskim klubom.

Luka Modrić je prošli mjesec napunio 35 godina te je najstariji igrač Real Madrida, a trenutni ugovor ga sa Realom veže do 30. juna 2021. godine.

U Real Madrid došao je u ljeto 2012. godine na opšte nezadovoljstvo navijača ovog kluba, koji će se kasnije pokajati zbog toga budući da je Luka tod tada osvojio 17 titula, od kojih četiri Lige prvaka. U bijelom dresu "kraljevskog kluba" upisao je 343 nastupa te zabio 22 gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam hoću li nakon igračke karijere biti trener. Već ćemo vidjeti. Volio bih ostati u fudbalu jer je on moj život. Ostalo mi je još nekoliko godina za igranje. Osjećam se jako dobro, snažno, pa vjerujem da na ovom nivou mogu nastaviti još nekoliko godina" -  rekao je dobitnik Zlatne lopte, nagrade za najboljeg igrača svijeta iz 2018. godine.

Promo

Top Komentari

bavarac88
hahaha ti si svoje odradio
1 7
bavarac88
zato i nisu sto su bili sto im je on najbolji...pogledaj da sada one ajmo reci manje ekipe preuzimaju polako tronove,ko god je igrao s parama a ne igracima sada se odrazava na to,financijski gubitki su veliki samo sto ih mnoge ekipe kriju
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi