Tatar ne krije zadovoljstvo: Preponosan sam na sebe!
Foto: NFSBIH/facebook

Novopečeni reprezentativac

Tatar ne krije zadovoljstvo: Preponosan sam na sebe!

S. Grebović

Selektor Dušan Bajević je ime Benjamina Tatara uvrstio među igrače na koje računa pred ključni meč(eve) baraža kao i za predstojeće utakmice u Ligi nacija.

Novopečeni reprezentativac i udarna igla FK Sarajeva Benjamin Tatar dao je kratku izjavu za stranicu Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u kojoj je istaka sljedeće:

"Prije svega zahvaljujem se sleketoru na pozivu. Naravno da mi je drago što sam tu sa ovim dečkima pred ovako važnu utakmicu plus ta Liga nacija. Ovo je nagrada za sav moj trud i dobre igre i nadam se da ću tako nastaviti i i biti još bolji. Trema naravno da postoji, ali čim dođe utakmica zaboraviće se na to i igraćemo najbolje što možemo. U klubu smo imali zgusnut raspored subota-srijeda. Došao sam kasno, a na meni je da se priviknem dan dva i mislim da će sve biti uredu", rekao je Tatar.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bosna i Hercegovina u četvrtak na stadionu Grbavica dočekuje reprezentaciju Sjeverne Irske, a u eventualnom finalu za plasman na EURO igrat će sa pobjednikom duela Irska-Slovačka.

Promo

Top Komentari

Gazda
E vidjeli smo te,protiv celtika....jad,tug i cemer. Ja neznam,ko te pozva.Nisi mogao meda,protiv njih,a hoces u repki... E tesko se nama,ako nam budu igrali,takvi,na takvom nivou.
4 23
tbra
Staviti ga na lijevo krilo, boljeg nemamo na toj poziciji
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi