U-19 reprezentacija BiH sigurna protiv Crne Gore

Pobjeda od 3:0

U-19 reprezentacija BiH sigurna protiv Crne Gore

E. Oštraković

U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedila je vršnjake iz Crne Gore sa 3:0 u prijateljskoj utakmici.

Utakmica je odigrana u Međugorju, a bila je ovo prva od dvije dogovorene prijateljske utakmice između ove dvije selekcije.

Golove u pobjedi naše reprezentacije postigli su David Čavić u 1. minuti, Azur Mahmić u 29. minuti, te Andrija Janjić u 90. minuti.

Za našu reprezentaciju su igrali: Nikola Ćetković, Luka Janković (75. Harun Beganović), Patrik Bošnjak (75. Anes Hrustanović), Amar Drina, Azur Mahmić, Adi Alić (60. Amar Cerić), Ivan Bašić (75. Ejub Semić), Nikša Šilić (60. Ajdin Jusupović), Marko Kujundžić (60. Nail Omerović), David Čavić (75. Aid Tabaković), Dragan Bilbija (60. Amar Tahrić).

Drugi meč ovih selekcija na programu je 15. oktobra u 11:00 sati, takođe u Međugorju.

Top Komentari

Hare
Svaka čast momci
2 0
Jakako
Bravo omladino
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi