Novi neuspjeh mlade reprezentacije, ko će Zmajiće predvoditi u narednim kvalifikacijama?

Ponovo bez plasmana na EP

Novi neuspjeh mlade reprezentacije, ko će Zmajiće predvoditi u narednim kvalifikacijama?

A. Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Njemačkoj pretrpjela poraz (0:1) u duelu sa domaćom selekcijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tako je kolo prije kraja kvalifikacija naš mladi tim ostao bez ikakvih šansi za plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta što i nije neko iznenađenje s obzirom da dosad mladi tim nijednom nije kvalifikacije okončao sa uspjehom, odnosno plasmanom na veliko takmičenje.

Do kraja ovih kvalifikacija mladi Zmajevi će odigrati još susret sa Belgijom, a nakon toga krenut će se u pripreme za naredne kvalifikacije.

A, ko će s klupe predvoditi naš mladi tim u ovom trenutku nije jasno, a kako SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih Fudbalskom savezu, ne bi bilo iznenađujuće da Slobodanu Starčeviću duel sa Belgijom bude i oproštajni.

Podsjetimo, Starčević je na klupi mladog tima naslijedio Vinka Marinovića i reprezentaciju je vodio na tri susreta uz učinak od po jedne pobjede (Vels), remija (Moldavija) i poraza (Njemačka), a u slučaju da nakon Belgije bude "bivši" kao mogući nasljednici spominju se Branislav Krunić, Darko Vojvodić, Vlado Jagodić i Slavko Petrović.

Top Komentari

Qwertz1
Budes u grupi s Njemackom i Belgijom i ti napises neuspjeh, to je isto da neko napise da ti nisi dobio posao na sky sports-u
17 2
Karić
Čuj neuspjeh , I odmah ko je novi trener ... Koji smo mi jadovi od ljudi u pm
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti