Razočarani Nalić se izvinjavao navijačima: Ovo su neprijatne cifre, prvi put da smo loše odigrali

Trener FK Tuzla City

Razočarani Nalić se izvinjavao navijačima: Ovo su neprijatne cifre, prvi put da smo loše odigrali

M. Šljivak

Težak poraz je doživjela Tuzla City u utakmici 11. kola Premijer lige BiH od Zrinjskog.

Tim Zlatana Nalića je na svom terenu izgubio sa 0:4, a trener tuzlanskog tima nakon meča nije krio razočarenje.

"Dosta teško je odgovarati nakon ovakvog rezultata. Izvinjavam se svim navijačima za ovako lošu igru. Mislim da bi to i igrači trebali da urade. Ovo je prvi put da nas je neko naigrao. Bili su bolji u svim segmentima igre i čestitam im. Mi se nismo držali plana kojeg smo dogovarali. Ovo su neprijatne cifre", rekao je Nalić i dodao je:

"Ovo je prvi put da smo odigrali loše. Teško je prihvatiti ovaj rezultat. Moje ambicije se ne mijenjaju. Nadam se da ćemo izaći iz ovog još jači. Vraćaju nam se bitni igrači i vidjet ćemo kako se sve da se razvija", poručio je Nalić za Arena Sport.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Zivot ide dalje, to je sport. Nalicu pokazao si znanje, igrate najbolji nogomet. Danas lose bas.
3 7
Slobodas
Kojim navijacima ? ahahahha
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije