Bh. Diletta na Instagramu objasnila zašto je više nećemo gledati na bh. terenima

Zerina odlučila da se oglasi

Bh. Diletta na Instagramu objasnila zašto je više nećemo gledati na bh. terenima

E. Čaušević

Premijer liga BiH početkom sezone dobila je pravo osvježenje na fudbalskim terenima jer su mnogi bili oduševljeni kada se na terenu pojavila novinarka Zerina Patković.

Zerina je oduševila mnoge svojim izgledom kada se pojavila u prenosima Premijer lige BiH koji se emituju na Areni Sport. Međutim, to je bilo kratkog daha i kako stvari stoje Zerinu više nećemo gledati u ovoj ulozi.

Ona je na Instagramu objasnila zbog čega se već neko vrijeme ne pojavljuje na bh. stadionima i odlučila je detaljno da otkrije zašto je nećemo gledati u nastavku sezone.

"S obzirom na to da imam mnogo upita zašto me nema na Areni, zbog čega se više ne pojavljujem na stadionima i sl. odlučila sam se javno oglasiti. Arena Sport i ja smo se 1. oktobra razišli. U suštini, bili smo i više nego zadovoljni saradnjom, ali se dalje nismo mogli dogovoriti oko uslova rada. Stoga smo odlučili na korektan i profesionalan način da se rastanemo", piše Zerina i dodaje.

"Trudila sam se do posljednje utakmice da svoj posao odradim maksimalno profesionalno i korektno. Meni je to još jedno profesionalno iskustvo i izazov u nizu, a sigurna sam da će ih biti još više. Želim još naglasiti da je ovo prvi i ujedno posljednji put da se oglašavam na ovu temu, te ćete sve drugo što vas zanima o ovome morati kontaktirati isključivo Arenu Sport".

Top Komentari

RASanticeva
Ode Zerina - fala Bogu da je više nećemo gledati
37 3
Dino69
Samo zbog nje su se gledale neke utakmice..
6 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije