Ima li Gojak razloga za brigu? Utakmica je sve bliže, a situacija uopšte nije bezazlena
FOTO: Torino FC/ Facebook

Susret Torino - Cagliari počinje u 15 sati

Ima li Gojak razloga za brigu? Utakmica je sve bliže, a situacija uopšte nije bezazlena

A. Čaušević

Amer Gojak je posljednjeg dana prijelaznog roka stigao u Torino, a danas bi trebao debitovati za popularne Bikove.

Nekoliko sati uoči utakmica situacija u torinskom klubu je zabrinjavajući pošto je na jutrošnjem testiranju još jedan igrač bio pozitivan na koronavirus.

Torino je saopštio da je u skladu s protoklom obavljeno testiranje nakon čega je jedan prvotimac bio pozitivan. Naglašeno je da nema simptome i da je već u izolaciji.

Jučer je bio pozitivan još jedan igrač te dva člana stručnog štaba popularnih Bikova, ali za sada nema ni govora o odgađanju utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako sada stvari stoje utakmica Torino - Cagliari na Olimpijskom stadionu u Torino će početi u 15 sati kako je i planirano. 

Top Komentari

to_je_tako
Ima li Gojak razlog za brigu!? Koji naslov u 33 p..ki materina !!!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi