Koeman se požalio: Taj igrač mi je pokazao nepoštovanje, vrijeđao me

Nakon poraza od Getafea

Koeman se požalio: Taj igrač mi je pokazao nepoštovanje, vrijeđao me

E. Škorić

Trener Barcelone bio je izuzetno nezadovoljan ponašanjem Allana Nyome.

Barcelona je jučer poražena kod Getafea s 1:0, a nizozemski stručnjak tvrdi da je bio vrijeđan od strane jednog domaćeg nogometaša.

"Rekao sam treneru Getafea Joseu Bordalasu da mi je njegov broj 12 pokazao nepoštovanje, dva-tri puta mi je rekao takve gadne stvari da to neću ponoviti. Uvrijedio me", rekao je Koeman, dodavši:

"Rekao sam Bordalasu da mora razgovarati sa svojim igračem jer ne možemo tolerirati takvo ponašanje u modernom nogometu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Getafe je prvi put od novembra 2011. godine slavio u ligi protiv Barcelone. Od tada su se satala dva tima još 16 puta, no do jučer Getafe nije znao za pobjedu nad Barcelonom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sancolinii
Vodi ekipu i nemoj se praviti budala. Kako si krenuo ni Božić neces docekati.
4 1
RollingBlunt
Ovaj Koeman ubleha prava, ne znam zasto su ga uopste dovodili :/ pa ni sa Nizozemskom nije imao nikakve rezultat, da ne pricam o evertonu i ostalim, nikakva taktika, nista.. barcelona ispod prosjeka vec 2-3 godine .. trebali bi oni u totalni reorganizaciju kluba
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi