U FK Sarajevo svi negativni!

Obavljeno testiranje

U FK Sarajevo svi negativni! · Saznajemo

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo obavio je testiranje i neslužbeno saznajemo da su svi članovi aktuelnog bh. prvaka negativni.

Podsjećamo da je Sarajevo u subotu na Koševu igralo protiv Širokog Brijega i slavilo s 2:0, a jučer su s Pecare potvrdili da su šestorica njihovih igrača koja su igrala u tom meču bila zaražena koronavirusom, odnosno njihovi najnoviji testovi su pokazali da su pozitivni na COVID-19.

Stoga je postojao strah da je neko od igrača Sarajeva također zaražen, ali današnje testiranje pokazalao je da su svi negativni, pa kreću put Banjaluke i u srijedu s Krupom igraju meč osmine finala Kupa BiH.

Za sada najveće probleme ima Široki Brijeg, a na zahtjev tima s Pecare pomjeren je duel Kupa BiH u Mostaru protiv Veleža, a po svemu sudeći odgodiće se i premijerligaški duel s Tuzla Cityjem. Sarajevo, s obzirom na rezultate testiranja, može bez problema da nastavi sa svojim aktivnostima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekuje se da FK Sarajevo i zvanično potvrdi informacije koje smo neslužbeno saznali - da u njihovom timu nema pozitivnih na koronavirus u ovom trenutku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597849779
Navijaci FK Željezničar na respiratorima
51 15
user1599653792
Nemoguće
6 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi