Bosanska duša u Barceloni: Pjanić je imao posebnu pripremu za sinoćnji meč
Pjanić se opušta pred utakmicu

Opuštanje uz narodnjake

Bosanska duša u Barceloni: Pjanić je imao posebnu pripremu za sinoćnji meč

M. Šljivak

Miralem Pjanić sinoć je upisao svoj prvi start za Barcelonu.

Igrao je Pjanić nešto više od 70 minuta u trijumfu katalonskog kluba nad Ferencvaroši (5:1) u Ligi prvaka i ostavio je sasvim solidan dojam.

Zanimljiva je bila priprema bh. fudbalera za ovaj meč. Pred svoj prvi start u novom klubu Pjanić se opuštao uz hitove Šerifa Konjevića.

Podsjetimo, upravo je ovaj pjevač zabavljao Pjanića i njegovo društvo na proslavi transfera u Barcelonu. Tada je bilo veoma emotivno i bh. fudbaler je čak i plakao.

Sada je međutim bio u mnogo opuštenijem tonu, a ovako je to izgledalo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Mnogi od nas odrasli su uz narodnjake, svirali, imali svoje grupe , takodje slusali i rok og pop muziku.Nije to dziberska muzika, JK je para se namlatila uz ovu muziku, a sere se u tanjir iz kojeg jede.
4 0
Hakkinen
Čudo pa nema komentara da je seljačina kakvu muziku sluša i kakvo je papče? Vjerovatno još je rano za hejtere sve što je naše iz BiH treba pljuvati i naravno Mireta što sluša ovu vrstu muzike. Pošto sam čitao u vezi Bešića , Nurkića pa evo i Pjanića, vjerovatno sada slijedi kakav je papak zbog muzike koju sluša ( da se razumijemo ne slušam ovu vrstu muzike ali poštujem svakog ko sluša... Ne znam ti šta) itd itd itd a nećemo uzeti u obzir da je naš Miralem Pjanić odrastao u stranoj zemlji i ja mislim da nikada nije ni živio u BiH. Imam mnogo prijatelja van BiH čija djeca jedva pričaju bosanski jezik a Mire naš sluša našu muziku u sred Barcelone a to je radio i u sred Rima i Torina i nikada se nije stidio svog porijekla i svaka mu čast na tome. Moj Mire sretno u Barci i ako je nešto je ne gotivim ali zbog tebe ću pratiti ako treba i Lišticu-:))) ⚜
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi