Nema odgađanja: Tuzla City i Široki Brijeg u planiranom terminu

Nema odgađanja: Tuzla City i Široki Brijeg u planiranom terminu

A. Beganović

Duel 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Tuzla Cityja i Širokog Brijega neće biti odgođen.

Iz Širokog Brijega su juče zbog velikog broja igrača pozitivnih na korona virus zatražili od Fudbalskog saveza BiH odgodu dva naredna meča protiv Veleža i Tuzla Cityja.

Duel osmine finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Veleža je odgođen, no prvenstveni protiv Tuzla Cityja, bar kako sada stvari stoje, igrat će se u ranije predviđenom terminu.

Potvrdio je za SportSport.ba to i predsjednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH, Milorad Lale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neće biti odgode. Protokol je jasan, pa sjetite se da je na početku sezone Mladost imala čitav tim pozitivan i nije bilo odgode. Ne bi bilo u redu da se sad odgodi Širokom Brijegu. Moramo se držati protokola. Kup smo odgodili jer se radi o dva različita takmičenja", kratko nam je rekao Lale.

Dakle, Širokobriježani će gostovati na Tušnju, a najverovatnije će priliku da debituje za prvi tim dobiti i nekoliko juniora Širokog Brijega.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

papagaj
Baš se pitam kolim slucajem da su igraci Borca ili Sarajeva zarazeni da li bi bilo odgađanja
18 20
Paradajz
Ispravna odluka
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi